Klä bandet i scenkläder från Boss

Klä bandet i scenkläder från Boss

Spelar du i ett band? Då vet du att det betyder mycket att ha både snygga och praktiska kläder på scenen. Man bör också ha kläder av hög kvalitet som tål allt från knästående till en stage dive. Här ska vi berätta varför modemärket Boss är ett perfekt märke att bära på scen.

Ett märke för många olika stilar

Oavsett om ni spelar smäktande soul, eller om amerikansk folkrock är er melodi så finns det plagg från Boss som passar er. Varumärket Boss är en riktig klassiker med många år på nacken. Redan 1924 grundades Hugo Boss i Tyskland av Hugo Ferdinand Boss. Numer har emellertid modemärket två olika kollektioner att välja bland. Dessa är dels Hugo där man satsar på modeplagg, och dels Boss där man satsar på mer sportiga och skräddade kläder. Det är också kollektionen Boss vi ska fokusera på i den här texten. Eftersom plaggen i kollektionen har ganska enkla snitt så fungerar de till många av 2000-talets skilda musikstilar och genrer. Det går nämligen att kombinera plaggen på många olika sätt så att de får precis rätt look.

Därför ska bandet satsa på Boss

Den som jobbar med musik vet att stil är minst lika viktigt som själva musiken för att lyckas. En artist som är fel klädd kan bli sågad medan den som är rätt klädd blir höjd till skyarna. Se bara på den här listan från Melodifestivalen där de bäst och sämst klädda artisterna rankas.

Att klä sig som artist är dock inte helt lätt. Dels ska man vara bekväm i kläderna och dels ska de kännas som något extra. Väljer bandet kläder från Boss kan ni vara säkra på att få sköna kläder av hög kvalitet. Här finns dessutom ett stort utbud av plagg, till exempel jeans, t-shirts, collagetröjor, jackor och sneakers. Eftersom plaggen är ganska enkla är de lätta att anpassa efter bandets egna look. Sätt till exempel ett par jeans tillsammans med en pikétröja för att få en känsla av brittpop. Det går också bra att välja helsvarta outfits och sedan lägga till roliga accessoarer. Här kan ni vara nästan hur galna som helst och satsa på hattar, örhängen och sjalar.

Bekväma kläder är viktigt på scen

När man står på scenen har man allas ögon på sig. Det gör att det blir extra jobbigt om något plagg sitter dåligt eller skaver. På scen vill man helt enkelt vara sitt absolut bästa jag. Med kläder från Boss får bandet välskräddade kläder av hög kvalitet som tillverkats i sköna material. Det gör att ni bättre kan slappna av inför ert framträdande. För visst räcker det att vara nervös för själva framträdandet? Att behöva oroa sig för att en byxa ska glida ned eller att en skjorta ska gå sönder kan lätt bli lite för mycket. Med sköna kläder från Boss kan ni fokusera på musiken samtidigt som ni ser snygga ut där ni står och spelar. Att känna sig trygg i sina scenkläder är viktigast av allt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

writers